Våra tjänster

TOTALENTREPRENAD

Vi utför gärna totalentreprenader både när det gäller nyproduktion, renoveringar eller tillbyggnader. Totalentreprenad innebär att vi sköter hela processen från början till slut. När uppdragen så kräver tar vi hjälp av duktiga lokala underentreprenörer.
Under hela projektets gång så jobbar vi kundnära och kostnadseffektivt med tydligt fokus på kvalité för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

BYGGSERVICE

Utöver större projekt såsom ny och tillbyggnader så utför vi även alla typer av mindre bygg och renoveringstjänster. vi jobbar kundnära och kostnadseffektivt med tydligt fokus på kvalité för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.
Våra kunder är allt ifrån engångsbeställande privatpersoner till företag som önskar löpande samarbete.

SPECIALSNICKERI

I vår snickerifabrik har vi sofistikerad utrustning som klara det mesta. Med anledning av detta så kan vi med enkelhet erbjuda våra kunder måttanpassade snygga lösningar som ligger utanför standard, Vi tillverkar allt ifrån trappor och förvaringslösningar till badrumsinredningar, trösklar mm i vår fabrik.Våra kunder är att ifrån privatpersoner till företag och arkitekter.